Hestetrailergulve i plast

Et hestetrailergulv i plast er det rigtige valg for dem, som ønsker hestetrailergulve i den rette kvalitet. Vores LDPE-gulve er elsket af vores kunder siden 2016. Dette er der mange grunde til, men en af dem, som går igen er at vores hestetrailergulve er holdbare. De bliver ikke påvirket af eksterne ting. Det betyder at der blandt andet ikke forekommer rust eller råd. Grunden til at der ikke kan komme dette er materialets sammensætning. Vores plastikgulve til trailers optager ikke fugt.  Som kunde er du derfor garanteret et produkt, som er langtidsholdbart.

Vi har selvfølgelig også haft hestene, og dyr generelt, in mente, når vi har valgt materialer. Derfor er vores plastikgulve selvfølgelig også ISO certificeret, sådan at det både er godt for dyr og vores miljø. Pladerne til vores hestetrailergulve er 100 % genanvendelige. Det vil sige at det gulv man får lagt, er lavet af genbrugsplast. Det samme gør sig gældende, hvis man en dag vælger at skifte det. Så kan det returneres på en genbrugsstation, hvor det kan blive smeltet om, og igen benyttes til at lave et nyt gulv til en anden hestetrailer. På den måde kan du, sammen med os, være med til at passe på vores planet.

Hvordan foregår det hvis jeg skal have nye hestetrailergulve?

Der er to muligheder for, at du kan få skiftet dit gulv på traileren. Du kan benytte en af vores forhandlere, eller du kan gøre det selv.
Ønsker du at benytte en af vores forhandlere? Så afleverer du blot din hestetrailer for udskiftning af gulv og anden nødvendig service.
Ønsker man selv at udskifte gulvet, så kan man købe pladen og selv hente den hos forhandleren.


NB! Anbefalet maksimumafstand mellem gulvregler er 55 cm, hvilket er for at minimere svigt.

Måtter og Priser

MåttedimensionAnvendelsesområdeFarveVægtVejledende pris *
3100x1700x20 mmGulvGrå105 kg3800 kr

*Den enkelte forhandler bestemmer selv sin pris. Alle priser er eksklusiv moms.

Forhandlere

Produkterne købes hos vore forhandlere. Klik HER for at komme til dem. Har du nogle spørgsmål omkring forhandlere? Kontakt os!
Er en del af Markskydd i Väst AB, Göteborg, Sverige

Org.nr: 556852-8383
Tel: 30 96 94 74
info@trailergulv.dk